Pulserende sentrum og idyllisk landhandel

Kanskje vil du på en hyggelig landhandel eller inn til handelsbyen Tønsberg. Mulighetene for gode shoppingopplevelser er mange i Færder og Tønsberg.

Minutters gange til det meste i et kompakt sentrum

Handels- og tjenesteaktører i sentrumskjernen

Restauranter ønsker velkommen til kjente Tønsberg brygge

Hyggelige restauranter og butikker i Færder

Butikker i Tønsberg

Med over 200 butikker er vareutvalget i Tønsberg unikt. Her finner du alt fra kjøpesentre og kjedebutikker, til unike lokale nisjebutikker. Du vil alltid finne det du er på jakt etter, og ha en unik og god opplevelse mens du leter. Velkommen til en hyggelig handel!

Butikker i Færder

Hva med en handletur i idylliske Tjøme sentrum eller en tur til Teie torv? 

Middelalderby ved sjøen

Sommerbyen Tønsberg er blitt en merkevare på samme måte som opplevelsesbyen Tønsberg. Her ligger det vekstmuligheter også for en handelsnæring i omstilling som kan kombinere opplevelser og butikklokaler i sentrum med netthandel utover Tønsberg sine grenser.

En attraktiv middelalderby med nærhet til sjøen og naturen kombinert med markerte urbane trekk gjør at for mange er Tønsberg byen å besøke.

Det er alltid noe som skjer

Spis ute-uka serverer 50 000 middag i høst- og vinterferien. I tillegg har vi aktiviteter rettet mer mot barn. Som Back to school som gir tusenvis av unge en felles og likeverdig opplevelse i sentrum.

Lego Build a change tar imot 15.000 besøkende til byens bibliotek hvor barna kan være med å bygge sine innspill til videre utvikling av sentrum. I tillegg til disse som her nevnt har Tønsberg omlag 20 andre arrangementer som alle skaper omsetning og/eller omdømmebygging for Tønsberg sentrum og bidrar til byliv i Norges eldste by.

Idyllisk handel på Tjøme

Et lite stykke inn på den ytterste øya, rett før havet for alvor åpner seg og saltvannet vasker vekk eksosen. Der hverdagen er for noen, og ferien for mange. Der finner vi et idyllisk handelssenter som byr på koselige småbutikker. Tjøme sentrum holder åpent hele året, og gjør seg nå igjen klare for en sommer litt utenom det vanlige.

Toppet kåring i Norge

Klesbutikken Bogart i Tønsberg har tidligere blitt kåret til årets motebutikk i Norge, og var nominert til næringsprisen. En levende by trekkes frem som fortrinn med Tønsberg.