Gaven til den som har alt!

Den perfekte gaven til noen du er glad i. Hva er vel bedre enn å få en opplevelse som gir minner for resten av livet. Her finner du gavekort til mange aktiviteter som gjør nettopp det.

to som klatrer i klatrepart

Gavekort Aktiv Fritid

De har opplevelser for alle; Klatrepark, Sykkel, Hengekøyepark, Rappelleringspakke og Via Ferrata klatring. Du velger selv beløpet på gavekortet.

kajakk

Gavekort på padleglede!

Gi bort en god start på kajakklivet med kajakkpadling.no. En herlig padleopplevelse eller et puff mot større trygghet med bedre teknikk. Du velger selv beløpet og de har alt nødvendigt utstyr.

tandemhopp med fallskjerm

Gi bort en adrenalinopplevelse!

Gavekort på å hoppe i fallskjerm med Tønsberg fallskjermklubb.

DS Kysten med flagg

Gi en tur med DS Kysten

Rundtur i vakre Færder nasjonalpark fra Tønsberg Brygge med Dampskipet Kysten fra 1909 er fantastisk, kanskje kan det være den perfekte gave.

sailon seilbåt

Bli med Sailon på sjøen

Kjenner du noen som elsker havet? Da er dette gaverkortet perfekt for dem. Gavekortet kan brukes på alle kurs, nettkurs, hybridkurs, ekspedisjoner og mye mer.

konsert foynhagen

Gi bort musikkglede hos Foynhagen

Gavekort -for en musikkopplevelse utenom det vanlige!

familie som spiser middag ute

Gavekort Tønsberglivet

Kan brukes i mange av byens butikker og restauranter, og på opplevelser. Dette er en gave alle setter pris på å motta! Gled en som fortjener det, med et gavekort som kan brukes i idylliske Tønsberg.