brygga i tønsberg

Nyt mat & drikke

Nyt nykokte blåskjell med utsikt over havgapet eller en saftig burger midt blandt yrende folkeliv?

Spise ute i Tønsberg

Nyt herlig mat på kjente Brygga i Tønsberg, eller finn de hyggelige plassene i byens gater og smug. Tønsberglivet har samlet en oversikt over spisesteder, slik at du lettere kan finne frem til et passende sted å bruke sansene.  

Spise i Færder

Hva med en middag med den fantastiske utsikten på Verdens Ende, et hyggelig kafèbesøk hos Herr & Fru på Teie eller en kjempestor softis på bryggekanten på Hvasser? 

Middelalderby ved sjøen

Sommerbyen Tønsberg er blitt en merkevare på samme måte som opplevelsesbyen Tønsberg. Her ligger det vekstmuligheter også for en handelsnæring i omstilling som kan kombinere opplevelser og butikklokaler i sentrum med netthandel utover Tønsberg sine grenser.

En attraktiv middelalderby med nærhet til sjøen og naturen kombinert med markerte urbane trekk gjør at for mange er Tønsberg byen å besøke.

Det er alltid noe som skjer

Spis ute-uka serverer 50 000 middag i høst- og vinterferien. I tillegg har vi aktiviteter rettet mer mot barn. Som Back to school som gir tusenvis av unge en felles og likeverdig opplevelse i sentrum.

Lego Build a change tar imot 15.000 besøkende til byens bibliotek hvor barna kan være med å bygge sine innspill til videre utvikling av sentrum. I tillegg til disse som her nevnt har Tønsberg omlag 20 andre arrangementer som alle skaper omsetning og/eller omdømmebygging for Tønsberg sentrum og bidrar til byliv i Norges eldste by.

Idyllisk handel på Tjøme

Et lite stykke inn på den ytterste øya, rett før havet for alvor åpner seg og saltvannet vasker vekk eksosen. Der hverdagen er for noen, og ferien for mange. Der finner vi et idyllisk handelssenter som byr på koselige småbutikker. Tjøme sentrum holder åpent hele året, og gjør seg nå igjen klare for en sommer litt utenom det vanlige.