Under tak

Snøstorm? Regnskur? Redd for å bli for solbrendt? Uansett hva, så kan det noen ganger være mer fristende å finne på noe inne. Her har du oversikten hvis du vil ha tips!

amigos maskot

Amigos Playland

Ta barna med på lekeland! Her finnes noe for alle! Klatreområder, el-biler, tunneler, hengebroer, trampoliner, sykler, kanoner, sklier og mye, mye mer.

forsiden av brygga kino

Brygga Kino

Kinoen i hjertet av Tønsberg sentrum. Leverer kino og kinoopplevelser til hele familien.

en som ser ut vindu på escaperoom

Escape Room Tønsberg

Adrenalin og spenning! Finn nøkler, følg ledetrådene, løs gåter og pussige puslespill. Så ta med venner, familie og kollegaer på en spennende opplevelse – helt utenom det vanlige.

flysimulator

Flysimulator

Fly ditt eget fly og prøv kapteinjobben for en dag.

svømmehallbygg

Tønsberg Svømmehall

Med to basseng på 25 meter for både lek, moro og trening. Nedre basseng holder 30 grader og øvre basseng holder 29 grader.
Øvre basseng har stupebrett og tårn på én, tre og fem meter.

en som ser ut vindu på escaperoom

Høyt under taket

Her kan du klatre til topps og finne utfordringer for store og små – nybegynnere og de som har klatret mye. Spenn på selen og bli med opp!

minigolfkølle og ball

Kilden adventuregolf

Innendørs adventuregolf-bane med 12 hull. Her får både liten og stor utfordret treffsikkerheten, alt lagt i et «Lost-world»-miljø med stemningsfyllt lys, jungelpalmer og eksotiske dyr!

bowlingpins og kule

Kilden bowling

Alt som trengs for å spille finnes i hallen, og et topp moderne scoringsystem på banene holder oversikten over spillet for deg, og underholder deg underveis.

jente som spiller lasertag

Kilden laserspill

Megazone laserspill er verken farlig eller vanskelig. Sammen med laget ditt kan du så gjøre deg klar til å entre labyrinten, der det pumper musikk, røyken flyter og lysblinkene blander seg med laserstrålene.

Kilden kinobygget

Kilden kino

Nyt de gode filmene på kino. Len deg tilbake og se en ny favorittfilm fra kinosetet.

fire barn som bader

Level

Nyte og leke på badeland, spa-avdeling og trening. På Olsrød like utenfor Tønsberg er det mange muligheter for opplevelser for hele familien. 

bøker og lekeplass på biblioteket

Tønsberg og Færder bibliotek

Ta en pause på biblioteket. Det er et godt sted å være, enten for å låne bøker, slappe av med en god kopp kaffe, få inspirasjon eller oppleve noe sammen med andre.