Tid for kjærlighet

8. oktober 2021

Drømmer du om å rømme bort fra hverdagen med en du er glad i? Ha tid sammen til hverandre, og skape nye minner sammen? Unn dere en herlig weekend i Færder og Tønsberg. Her venter herlige restaurantbesøk, freshe hoteller og kort vei mellom urbant byliv og fantastiske naturopplevelser.  Nå er høsten her, sett av tid til kjærligheten. La bladene falle og romantikken blomstre.

Hva med å reise etter jobb en fredag ettermiddag. Tønsbergregionen ligger en kort kjøretur fra hovedstaden, og er tilgjengelig med tog og buss for store deler av Østlandet – kommer du langveisfra ligger Torp flyplass bare en liten halvtime unna.

Kom til en stressfri by med mye plass. I Færder og Tønsberg har du mange overnattingsmuligheter å velge mellom. Du kan bo naturnært på en av øyene i Færder eller på en av byens hoteller. Mange tilbyr ekstra romantiske tilbud nå på høsten.

Se hvor du kan overnatte HER

Opplev den populære Brygga

Etter du har sjekket inn på hotellet kan dere rusle bryggelangs hånd i hånd på Brygga, spise en fantastisk middag på en av restaurantene som ligger som perler på en snor. Ta en drink og se på den flotte solnedgangen. Kanskje får dere tid til de gode samtalene som hverdagen ellers ikke gir rom for, og kanskje ser du enda flere gode sider med den du er glad i?

Et urbant byliv

Når dere spiser en lang hotellfrokost våkner byen til liv. Med omlag 200 butikker og 50 kafeer og spisesteder ligger det til rette for en formiddag med shopping og champagne.

 Butikkoversikt

Restauranter og kafeer

Historiske Tønsberg byr også på mange opplevelser, kunst og et rikt kulturliv.

Kort vei til fantastiske naturopplevelser

Når du er i Færder og Tønsberg må du oppleve skjærgården. En tur til Verdens Ende som ligger i Færder nasjonalpark er et «must». Ta med et pledd og en termos og nyt ettermiddagen, eller spis en bedre middag på restauranten med fantastisk utsikt.

Det er også flere muligheter til en tur på sjøen. Høstlyset er spesielt vakkert og lufta er frisk og klar.

 Selsafari i nasjonalparken

Det høres kanskje eksotisk ut med selsafari, men det er nærmere enn du tror. Bli med ut på sjøen og møt selene der de nyter høsten på holmer og skjær.

Vakker solnedgang

Hva med en måneskinnstur der kapteinen smyger båten innimellom holmer og skjær. Du kommer tett på din kjære, naturen og dyrelivet. Skjærgårdslyset høst, vinter og vår kan ikke beskrives, det må oppleves!

 

 Besøk den bilfrie øya

En tur til den fantastiske bilfrie øya Veierland er en opplevelse i seg selv.

Rutetider til Veierland

Nyt høsten sammen! God høst!

 

 

Flere aktuelle saker