Kan vi friste med «The Whole Shebang»?

6. juli 2021

quality hotel tønsberg fra gangbrua

Quality Hotel Tønsberg! «Seilskuta» som vokter over den pulserende bygga. Stedet hvor du kan se hele byen mens du dupper tærne i bassenget på takterrassen samtidig som du nyter en leskende god drikke. Her møtes vi av bilde og serviceinnstilte ansatte og en av dem tok seg tid til å fortelle oss litt mer om hotellet og hva de driver med.

Hva er navnet ditt og navnet på bedriften hvor du jobber?
Mitt navn er Emilia Knutsen og jeg jobber hovedsakelig som salgs – og markedsføringspraktikant hos Quality Hotel Tønsberg.

Hva er historien til din bedrift?
Historien til Quality Hotel Tønsberg er inspirert av byens maritime historie. Tønsberg er en middelalderby og er regnet som Norges eldste by. Dette er noe vi ønsket å ta vare på, og derfor ble det bestemt at hotellbygningens arkitektur skulle være tydelig preget av nettopp dette. Hotellet sto klart i 2002, og vi er fortsatt like opptatte av å ta vare på vår historie. 

Driver dere med mer enn bare overnatting?
Quality Hotel Tønsberg er absolutt et hotell som er mye mer enn bare overnatting! Med både treningsrom, badstue og utendørssvømmebasseng på taket (åpent i sommersesongen) er det gode muligheter for å finne på andre ting enn bare overnatting. Vi tilbyr også selvfølgelig supergod mat og har flere koselige restauranter. Brasserie X og Bar X baserer seg blant annet på gode og smaksrike måltider laget fra bunnen av, og i tillegg har vi også Restaurant Lindahl og Foynstuene. Sist, men ikke minst har vi jo også en svært innbydende konferanseavdeling med møterom i alle størrelser og med maksimal kapasitet på inntil 1000 personer. 

Har dere noen spesielle tilbud til sommeren?
I år tilbyr vi en ny variant av hotellpass: The Whole Shebang. To personer går på ett pass, og frokost er selvfølgelig alltid inkludert. Du kan selv bestemme om du skal kjøpe 5 eller 10 netter, og hvordan du vil fordele nettene. – Du kan altså bo alle nettene i strekk på samme hotell eller spre oppholdene som du vil mellom 1.juni og 31. august 2021. 

Vi kommer i tillegg også til å tilby Dinner Campaign mot sommeren, hvor du kan sikre deg et gratis hotellopphold ved kjøp av en bedre middag. Frokost er også inkludert, og dette er et tilbud som passer for alle –enten det er sammen med en kjæreste, venn eller et familiemedlem. 

Hvorfor kommer folk til akkurat dere?
Vi er et servicehotell som ligger midt i hjerte av Tønsberg, og erfaringen viser at folk liker å komme hit for å spise, drikke og hygge seg. Takterrassen og utendørsbassenget er svært populært om sommeren, og vi får ofte skryt for våre flinke og serviceinnstilte ansatte. 

Hva er dere mest stolt av hos dere?
Vi er nok mest stolte av våre flinke og serviceinnstilte ansatte som vi ofte får mye skryt for. Det første du møter når du kommer inn til vårt hotell er smilende ansatte i resepsjonen, og de kan du henvende deg til uansett hva du skulle trenge hjelp med. Flinke, blide og serviceinnstilte ansatte bidrar til å gjøre atmosfæren god, og vi er derfor stolte av å kunne representere dyktige ansatte. 

Hvilke forventninger har dere til sommeren som kommer?
Dette året har vært ekstremt krevende og etter en tøff periode ser vi veldig fram imot sommeren. Vi håper på en nedgangsperiode knyttet til COVID-19 og satser på en knallbra sommer her hos oss. I våres har hotellet vært veldig stille og vi gleder oss til både byen og hotellet fylles opp med mennesker, latter og klemmer, slik det skal være. 

 

Og det satser vi i Færder Tønsberg 365 på også, stikk innom Quality Hotel Tønsberg du også da vel!

Emilia Knutsen
Salgs – og markedsføringspraktikant Quality Hotel Tønsberg

Flere aktuelle saker