Byr på en spesiell og intim atmosfære!

21. mai 2021

Galleri Gudems lokaler på Tjøme

Sjøboden som huser Galleri Gudem byr på en spesiell og intim atmosfære. Beliggenheten er idyllisk plassert i vannkanten ytterst på Hvasser, et populært ferie-, turist- og besøkssted med mange gjennomreisende. Marianne tar der imot gjestene og kundene sine med fine farger, kunstneriske verk og kreative kreasjoner i alle former. Vi har snakket med henne og spurt om galleriet og tankene hennes om tiden som kommer.

Hva er navnet ditt og navnet på selskapet?
-Marianne B. Gudem og jeg har Galleri Gudem som ligger på Hvasser.

Hva driver selskapet med?
-Salg og visning av samtidskunst samt noe interiør.

Hva er historien til ditt selskap?
-Galleriet hadde første åpning i juni 2002 og består av en oppført sjøbod på 85 kvadrat fordelt på 2 etasjer.
-Det startet med at jeg hadde drevet med keramikk og noe billedkunst i noen år. Familien har en bedrift med utleie av bryggeplass og båtplass, og der tenkte vi at det kunne være fint å tilby kunst i bryggekanten. Dermed ble Galleri Gudem bygget og vi inviterte også andre kunstnere til å delta på utstillinger for å vise variasjon gjennom flere uttrykk.

Hva tilbyr dere til sommeren?
-Denne sommeren, nyoppussede lokaler og flere vegger å stille ut billedkunst, samt nye kroker til keramikk, kunstglass, smykker og tekstil.

Hva er målgruppen for deres tilbud?
-Målgruppen er i alle aldre, både kunstinteresserte og folk som oppdager kunsten tilfeldig der de ramler inn med en iskrem i hånden.

Hvorfor kommer folk til akkurat dere?
-Folk kommer innom ofte for å kjøpe en spesiell gave å gi bort, andre trenger noe nytt på vegger og hyller i hus og hytter. Mange kommer for å hente litt inspirasjon og glede.

Hva er det beste med være lokalisert i Færder?
-Det beste med å være lokalisert i Færder, er at alle besøkende virker så glade og tilfredse.

Forventninger til sommeren som kommer?
-Håper på like godt vær og besøk som det bruker å være på sommerøya.

 

Så hvis du er ute etter en hyggelig tur med gode sanseinntrykk eller en spesiell gave til noen som fortjener det, ta turen innom Marianne på Galleri Gudem så får du begge deler og mer!

Marianne B. Gudem kunstner og gallerist

Flere aktuelle saker